FANDOM

SixNonna

aka Six Three Kids Family

  • I live in Riz and Alma Kids Six
  • I was born on November 15
  • My occupation is Albania, Tirane
  • I am Old Brother and Sister Three
Revision as of 22:49, May 30, 2016 by Josephyr (wall | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
| Message Wall:SixNonna
 Riz dhe Alma Nonna janë prindërit në gjashtë fëmijët mrekullueshme. 22 vjeçar vëlla më të vjetër Florian, dhe Vjeçar Motra më të vjetër Dy Luciana 19 janë Jetmira 17 vjeçar dhe vëlla më të vjetër Dy Binakin 13 janë Kristian 11 dhe 8 vjeçar Motra më të vjetër Rikena ka lindur me paralizë cerebrale. Hit Klan Familja Tabela për 8 Plus 6 "ishte hequr nga ajri në 2003-2006. Kjo faqe nuk është i lidhur me familjen whatsoever, ajo është drejtuar nga tifozët! Ne përpiqemi për të mbajtur ju përditësuar me të rejat e fundit dhe fotot!

Florian, Luciana, Jetmira, Binakin, Kristian & Rikena Nonna gjitha ka filluar në Klan goditur TV realitet tregojnë Riz dhe Alma Kids Gjashtë. ajo filloi në vitin 2003, duke i dhënë fund në vitin 2006. Shfaqja ka filluar përsëri si dhe ajo është ende në sezonin e parë. Ju lutem si në qoftë se ju doni fëmijët Nonna!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.