FANDOM


bola (Staff)

Sobre mi

es-N
Este usuario es hablante nativo de español.
en-2
This user has an intermediate level of English.
fr-1
Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.

¡Hola! Benvingut a la meua pàgina d'usuari, sóc un membre de l'Staff de Wikia, i durant 3 anys vaig ser un dels voluntaris del grup Helper per a les comunitats en espanyol de Wikia. A més de membre de l'Staff també sóc buròcrata de la Grand Theft Encyclopedia i sóc un gran seguidor de la saga Grand Theft Auto. Si tens qualsevol dubte pots preguntar-nos a CuBaN VeRcEttI, a Ceriwden, o a mi a les nostres discussions. Per a contactar amb l'Staff de Wikia pots deixar-me un missatge o usar el formulari de contacte.

També sóc responsable de les comunitats en català. Encara que no parle, l'entenc, pel que podeu deixar-me qualsevol missatge en català si necessiteu qualsevol cosa, i vos respondré el més aviat possible en espanyol.

Atenció, avís important!

Si vas a deixar-me algun missatge a la meua pàgina de discussió, tingues present que acostume a trigar una mica de temps en contestar, ja que tenim molt de treball als wikis en espanyol i sols estem 2 ajudants per a les comunitats, si necessites ajuda urgentment empra el formulari de contacte i t'atendrem per allí. Si no és tan urgent, pots deixar-me el missatge a la meua pàgina de discussió i en uns dies respondré, el més ràpid que puga.

Contacta amb mi:

També pots trobar-me a:

I recorda: "La vida es una lenteja, o la tomas, o la dejas!"Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.