FANDOM


Line 12: Line 12:
 
:I think it's related to the "slowness" that is occuring since about yesterday ; i had a lot of trouble in editing any wikis and images i udapte dont udapte; this is Wikia wide.
 
:I think it's related to the "slowness" that is occuring since about yesterday ; i had a lot of trouble in editing any wikis and images i udapte dont udapte; this is Wikia wide.
 
:At one moment i even got somme message about some backend sever... — [[User:TulipVorlax|Tulip]][[User talk:TulipVorlax|Vorlax]] 19:49, 23 June 2009 (UTC)
 
:At one moment i even got somme message about some backend sever... — [[User:TulipVorlax|Tulip]][[User talk:TulipVorlax|Vorlax]] 19:49, 23 June 2009 (UTC)
  +
  +
::Oh alright. So at least I'm not the only one having this problem. Man it sucks though....I can't update my logo haha. All i wanted to was add a hat to him *sobs* haha. [[Special:Contributions/24.112.69.53|24.112.69.53]] 21:32, 23 June 2009 (UTC)

Revision as of 21:32, June 23, 2009

Forums: Index Help desk Can't replace my current logo with another one?
FANDOM's forums are a place for the community to help other members.
To contact staff directly or to report bugs, please use Special:Contact.

50px-Replacement filing cabinet.svg

Note: This topic has been unedited for 4108 days. It is considered archived - the discussion is over. Do not add to unless it really needs a response.


For some reason, when I upload a photo, even to Wiki.png, and it's a png file, it won't replace the one that I already have. I was wondering why? Zzguitar14 11:30, 23 June 2009 (UTC)

I'm having this issue as well. I upload the new version, but it does not show. When I go to .../wiki/File:Wiki.png it displays the old version, but shows the new version in the "File History" section. It even refuses to update when I delete the old version. It's been over 8 hours since I made the change. -RandomEngy 14:48, 23 June 2009 (UTC)
link? --Uberfuzzy@fandom 15:29, 23 June 2009 (UTC)
http://skipgameintros.wikia.com/wiki/File:Wiki.png -131.107.0.104 15:56, 23 June 2009 (UTC)
I think it's related to the "slowness" that is occuring since about yesterday ; i had a lot of trouble in editing any wikis and images i udapte dont udapte; this is Wikia wide.
At one moment i even got somme message about some backend sever... — TulipVorlax 19:49, 23 June 2009 (UTC)
Oh alright. So at least I'm not the only one having this problem. Man it sucks though....I can't update my logo haha. All i wanted to was add a hat to him *sobs* haha. 24.112.69.53 21:32, 23 June 2009 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.