Öne Çıkan Videolar, seçili viki sayfalarının en üstünde görüntülenen ve bir konunun üst düzey bir açıklamasını sağlayan açıklayıcı videolardır. Mevcut Öne Çıkan Video, tek tek topluluklar yerine genellikle Fandom tarafından oluşturuldu ve bu videolar şu anda artık üretilmiyor. Bu özellik varsayılan olarak giriş yapan kullanıcılar için devre dışı bırakılmış, ancak çıkış yapan ziyaretçiler tarafından görülebilir.

Öne Çıkan Video Oynatıcı

Öne Çıkan Video oynatıcı, bir videoyu görüntülerken aşağıdaki seçenekleri sunar:

  • Bir Oynat/Duraklat düğmesi.
  • Bir ses seviyesi çubuğu.
  • Bir seferde 2 hafta boyunca otomatik oynatmayı devre dışı bırakmanıza ve video kalitesini değiştirmenize olanak sağlayan bir ayar düğmesi.
  • Tam ekran düğmesi (kullanıcı, klavyesinde F tuşlarına basarak da tam ekrana geçebilir).

Sayfayı masaüstünde aşağı kaydırdığınızda, video sayfanın sağ alt köşesinde daha küçük bir oynatıcıya indirgenir. Mobil web'de, video kaydırma sırasında sayfanın üstünde sabit kalır. Kaydırma oynatıcısı, masaüstünde ve mobil cihazda herhangi bir zamanda görevden alınabilir.

Fandom Featured Video

Masaüstünde görüldüğü gibi South Park Arşivlerinde Öne Çıkan Bir Video.

Öne Çıkan Videolar, giriş yapan kullanıcılar için varsayılan olarak devre dışı bırakılmıştır, ancak hesap tercihleri içinde etkinleştirilebilir. Çıkış yapan tüm kullanıcılar tarafından görünür durumda kalır ve devre dışı bırakılamaz.

Video Türleri

Birkaç farklı video türü vardır:

Oyun oynamak için video türleri şunlardır:

  • Örnek Videolar, görevleri, görevleri ve seviyeleri nasıl oynanacağını görsel olarak ilgi çekici bir şekilde nasıl tamamlayacağına dair açıklamalar için.
  • İpuçları ve Püf Noktaları Videoları, nadir bulunan eşyaları nerede bulacağınız, belirli düşmanlarla nasıl mücadele edeceğimiz gibi oyuncuların başka türlü farkında olmayabileceği bilgileri gösterir.
  • Taktik Videolar, Bir oyuncunun nasıl yenileceği, bir savaşta hangi eşyaların kullanılacağı ve belirli düşmanlara karşı hangi güçlerin önlenmesi gerektiği gibi, oyundaki farklı senaryolarda oyuncuları yönlendirir.
  • Lore Videoları, karakterleri, arka planları, mitleri ve efsaneleri konu alan konuları kapsar ve izleyicilere konuyu en üst düzeyde gözden geçirerek sunar.

Anime, filmler ve TV için video türleri şunlardır:

  • Biyografi Videoları olan, üst düzey bir karakter biyografisini özetler.
  • Analiz Videoları, böyle kim olduklarını kılan bir karakterdir, ve neden ilginç bir konu daha yakından bakmak
  • Recap Videoları, bir film veya TV dizisi, sezon veya bölümle ilgili genel bilgi vermek.

Sonraki sayfalar

Daha fazla yardım ve geri bildirim

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.