Wikia


Wanneer je ervoor kiest je account te sluiten, zal deze volledig onklaar gemaakt worden voor het gehele netwerk van FANDOM. Het is hierna niet meer mogelijk om in de toekomst gebruik te maken van dit account. Wegens de technische werking van FANDOM zal het account niet verwijderd worden zodat bewerkingen blijven bestaan. De gebruikersnaam zal eveneens in gebruik blijven.

Het account sluitenEdit

Om je account te sluiten dien je de stappen te volgen op Speciaal:CloseMyAccount.

Het verzoek afbrekenEdit

Om het verzoek te annuleren dien je binnen 30 dagen in te loggen. Je zult terecht komen op een speciale pagina waarmee je het account kunt herstellen. Je zult dan een e-mail toegestuurd krijgen met een activatielink om het account opnieuw te activeren.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.